Blik op mij

Natuur
Fotograferen begon voor mij ergens in 2012.
Met mijn eerste spiegelreflexcamera ging ik op pad, de natuur in. Vroeg in de ochtend, in alle rust en stilte, genoot ik volop. Met een blik op kleine dingen, een straaltje zon, een druppeltje water op een blad… Met oog voor detail, iets wat helemaal op mij van toepassing is. 

Vogels hebben een streepje voor
Nog steeds fotografeer ik graag de natuur. Bloemen, planten, eigenlijk van alles. Maar vogels hebben bij mij een speciaal plekje. Vogels kijken en fotograferen vind ik erg
leuk om te doen. Het is altijd weer afwachten wat er voorbij komt. Ze hebben iets aandoenlijks, iets brutaals, iets schattigs. De één met een heel eenvoudig verenkleed,  een ander met hele mooie,  bijzondere kleuren. Het is altijd weer een feestje om ze van heel dichtbij te kunnen fotograferen!


Vastleggen en meenemen…

Bij het zien van mooie dingen, is er een ongekende drang in mij om dit vast te leggen. Om het mee te kunnen nemen, ervan te genieten en te delen met anderen.

Sfeer
De sfeer die ik zie probeer ik tot uiting te brengen in mijn foto’s.
Ik wil dát vastleggen wat ik zie, wat me raakt.
Ik wil een verhaal vertellen waarbij woorden overbodig zijn. Ook in portretten wil ik graag die sfeer vastleggen. De interactie tussen mensen, de chemie tussen personen of tussen een persoon en een instrument of huisdier.