JOUW BLIK OP BIJZONDER?

Goede foto’s geven presentatiemateriaal of websites een mooie, aantrekkelijke en professionele uitstraling. Ze kunnen een waardevolle bijdrage zijn om jezelf of je bedrijf op een goede manier te presenteren. Ze moeten bijdragen aan wat je wilt uitstralen, aan de boodschap die je wilt brengen. Een aantal mooie sfeerfoto’s van je bedrijf, een goede foto van jezelf als musicus, een koor of toneelvereniging spreekt aan en kan voor publiek of klanten het verschil maken om wel of niet naar je toe te komen. Ik help je graag bij het maken van foto’s!  Een greep uit de mogelijkheden:

Portretfoto's

Om jezelf te presenteren als bijvoorbeeld musicus, of artiest zijn recente foto's heel belangrijk. Naast foto's op locatie of in de buitenlucht is het ook mogelijk deze te laten maken in de studio in de Theaterboerderij!

Presentatiemateriaal

Flyers, folder of visitekaartje? Of een pakkende foto voor een poster? Een foto zegt meer dan alleen woorden. Het kan presentatiemateriaal tot leven brengen.

Website

Ik vind het belangrijk dat een website de uitstraling heeft die aansluit bij wat je wilt aanbieden. Passende foto's zijn daarbij heel belangrijk, zo weet een klant of bezoeker wat hij bij jou kan verwachten.